ABONNER PÅ NYHETSBREV

* Indikerer obligatorisk
 

Mufistar-Musikkverksteder på Levende Lokalsamfunn

LEVENDE LOKALSAMFUNN 2012 - MUFISTARVERKSTEDENE!

I samarbeid med Tana og Nesseby Kommune arrangerer Scene Finnmark MUFISTAR MUSIKKVERKSTED for alle musikanter mellom 9 og 90 år! Mufistar musikkverksted er en sentral del av arrangementet "Levende Lokalsamfunn" som Scene Finnmark arrangerer hvert år. I korte trekk handler det om at Scene Finnmark tar med seg alt de har av ressurser og setter inn en målrettet innsats i to kommuner over en ukesperiode. I år er altså turen kommet til Tana og Nesseby. Det vil bli en uke fylt til randen med kultur til glede for store og små.

Etter noen intense dager med instruksjon og øving vil selvsagt deltagerne på musikkverkstedet få anledning til å vise seg fram. Først blir det
"Etterpåfest" den 7. september på Blue X i Tana. Deretter blir innslag fra musikkverkstedene sentrale under den storslagne utendørskonserten "Go!Polmak" som finner sted på Polmak Gjestegård lørdag 8. september.


VERKSTEDENE VIL FINNE STED PÅ KARLEBOTN SKOLE 5. og 6. SEPTEMBER

Joikeverksted med Magnus Vuolab

Verksted med Sápmi Music Artist 2012 - Niko Valkeapää

Verksted med Sápmi Music Artist 2011 - Elin Kåven

Rockeverksted med Einar Leinonen

Låtskriververksted med Petter Carlsen

Alle må stille med egne instrumenter (gitar, bass o.l.). Trommesett, gitar- og bassforsterkere og sanganlegg sørger verkstedet for.
Dermed er det vel bare å melde seg på. Påmeldingsinfo følger under!

PÅMELDINGSFRIST:  1. AUGUST
                   

PÅMELDING, DELTAKERE FRA TANA:

Tana Kulturskole v/

Ebba Lovise Joks

Tlf.: 464 00 277

Ebba.joks@tana.kommune.no

 

eller

 

Dag Broch

Tlf.: 988 99 665

Dag.broch@tana.kommune.no

 

PÅMELDING, DELTAKERE FRA NESSEBY:

 

Kulturkontoret v/ Jørgen Betten

Tlf.: 404 40 543

jorgen.betten@nesseby.kommune.no

Flere Nyheter

Lunsjkonsert Miriam Helms Ålien og Nils Anders Mortsensen

Fiolintalentet Miriam Helms Ålien tar en kort studiepause for å besøke hjemlige trakter. Sammen med Ensemble Noors Grammy-nominerte pianist Nils Anders Mortensen holder hun en intim lunsjkonsert på Alta Museum, stedet for uforglemmelige opplevelser. 

Les mer …

Berit Norbakken Solset og Nils Anders Mortensen på Nordlysfestivalen

Ensemble Noor-pianisten Nils Anders Mortensen og sopranen Berit Norbakken Solset reiser gjennom tusen år med tekst og musikk under Nordlysfestivalen i Tromsø 28. januar. 

Les mer …

Vil du bli Årets samiske artist 2015?

Sápmi Music søker en ny artist/gruppe til satsing i nye markeder i 2015. Vi ser etter en artist/gruppe som har ambisjoner om å nå et større marked. Søk innen 31. januar!

Les mer …

Maj Britt Andersen

Maj Britt Andersen feirer i 2015 30-års jubileum som artist. Vi glade og stolte i Scene Finnmark over å presentere Maj Britt i samspill med våre egne musikere.

Les mer …