ABONNER PÅ NYHETSBREV

* Indikerer obligatorisk
 

Mer skryt til Godt Selskap!

Anna Rostrup, Nikolay Girunyan, Peter Makarov og Evgenij Popov utgjorde Kammerromanse som var vårens siste Godt Selskap-turné. På denne runden var det Kirkenes, Vadsø, Karasjok, Lakselv og Alta som fikk besøk. Tilbakemeldingene fra musikerne tyder på stor entusiasme for det fantastiske Finnmarkspublikummet som kom for å høre og se.

Pressen er også fornøyd. Bernhard Hienerwadel i Altaposten (30.april 2012) smeller til med en femmer på terningen og under overskriften "Herlig Romanse" skriver han blant annet at programmet var "like fint og lyst som nettene nå i slutten av april". Han avslutter sin anmeldelse med følgende:"Selv for utrenede ører ble det ikke kjedelig ett øyeblikk -  noe som også skyldes at det gnistret av samspillet, og at det var særdeles høy klasse over alle fire musikere".

Byavisen i Vadsø, Varangeren har også latt seg imponere over Kammerromanse. Fritjof Mehti skriver i avisens utgave den 3.mai blant annet at "Det ble en mektig og fin opplevelse" og at "flere av tilhørerne satt med lukkede øyne og bare nøt det de fikk servert".

Scene Finnmark takker både presse og publikum for noen flotte opplevelser. Godt Selskap er nå avsluttet for våren, men vi kan allerede nå slå fast at det til høsten returnerer med et knallsterkt program.


Varangeren 3.mai 2012

Flere Nyheter

Lilly Jørstad og Murmansk klassiske kvintett

Det er duket for tre konserter i Finnmark med vår egen prisbelønnede sopran Lilly Jørstad, i samspill med musikere fra Scene Finnmark og Murmansk klassiske kvintett.

Les mer …

Ung Artist har fått ny nettside

I dag ble den nye nettsiden til Ung Artist lansert,  nettstedet hvor unge artister i Finnmark kan dele egne sanger og hvor vi andre kan lytte til mangfoldet i et gryende musikkmiljø. Den nye nettsiden gjør det enda enklere og lettere å både laste opp og lytte til sangene, og siden fungerer utmerket både på web og mobil. 

Les mer …

 
 
 
Free porn videos