ABONNER PÅ NYHETSBREV

* Indikerer obligatorisk
 

Mer skryt til Godt Selskap!

Anna Rostrup, Nikolay Girunyan, Peter Makarov og Evgenij Popov utgjorde Kammerromanse som var vårens siste Godt Selskap-turné. På denne runden var det Kirkenes, Vadsø, Karasjok, Lakselv og Alta som fikk besøk. Tilbakemeldingene fra musikerne tyder på stor entusiasme for det fantastiske Finnmarkspublikummet som kom for å høre og se.

Pressen er også fornøyd. Bernhard Hienerwadel i Altaposten (30.april 2012) smeller til med en femmer på terningen og under overskriften "Herlig Romanse" skriver han blant annet at programmet var "like fint og lyst som nettene nå i slutten av april". Han avslutter sin anmeldelse med følgende:"Selv for utrenede ører ble det ikke kjedelig ett øyeblikk -  noe som også skyldes at det gnistret av samspillet, og at det var særdeles høy klasse over alle fire musikere".

Byavisen i Vadsø, Varangeren har også latt seg imponere over Kammerromanse. Fritjof Mehti skriver i avisens utgave den 3.mai blant annet at "Det ble en mektig og fin opplevelse" og at "flere av tilhørerne satt med lukkede øyne og bare nøt det de fikk servert".

Scene Finnmark takker både presse og publikum for noen flotte opplevelser. Godt Selskap er nå avsluttet for våren, men vi kan allerede nå slå fast at det til høsten returnerer med et knallsterkt program.


Varangeren 3.mai 2012

Flere Nyheter

Lunsjkonsert Miriam Helms Ålien og Nils Anders Mortsensen

Fiolintalentet Miriam Helms Ålien tar en kort studiepause for å besøke hjemlige trakter. Sammen med Ensemble Noors Grammy-nominerte pianist Nils Anders Mortensen holder hun en intim lunsjkonsert på Alta Museum, stedet for uforglemmelige opplevelser. 

Les mer …

Berit Norbakken Solset og Nils Anders Mortensen på Nordlysfestivalen

Ensemble Noor-pianisten Nils Anders Mortensen og sopranen Berit Norbakken Solset reiser gjennom tusen år med tekst og musikk under Nordlysfestivalen i Tromsø 28. januar. 

Les mer …

Vil du bli Årets samiske artist 2015?

Sápmi Music søker en ny artist/gruppe til satsing i nye markeder i 2015. Vi ser etter en artist/gruppe som har ambisjoner om å nå et større marked. Søk innen 31. januar!

Les mer …

Maj Britt Andersen

Maj Britt Andersen feirer i 2015 30-års jubileum som artist. Vi glade og stolte i Scene Finnmark over å presentere Maj Britt i samspill med våre egne musikere.

Les mer …